پارس‌کدرز چگونه کار می‌کند؟

از پارس‌کدرز بیشترین بهره را ببرید و رویای کاری خود را زندگی کنید.

پارس‌کدرز خریداران یا کارفرمایان را به مجری‌ها /فریلنسرهای خبره‌ای متصل می‌کند که برای انجام پروژه آماده هستند.

ویرایش پروژه پایانی حقوق ( حمل و نقل)

چهار ماه پیش منتشر شده

تعداد بازدید: 103

کد پروژه: 517469


شرح پروژه

سلام و عرض ادب، در حال نوشتن پایان نامه ای هستم ‌که به این موضوع می پردازه که در صورتی که خسارتی به بار یا مسافر در حمل و نقل های ۴ گانه رخ بده معمولا متصدی مسئول جبران هستش و مسئولیت مطلق داره و سپس اگر کارمندش مقصر باشه میتونه به اون رجوع کنه.

لکن در بعضی از موارد مثل ماده ۲ کنوانسیون cmr اگر کارگر مقصر باشه، زیان دیده نمی تونه به متصدی مراجعه کنه و باید مستقیما به کارگر مراجعه کنه

حالا من دنبال منابع بیشتر میگردم راجب این موضوع و اینکه پایان نامه نیاز به اصلاح زیاد داره و باید دو فصلش رو به طور کلی حذف کنیم و بجاش یک فصل راجب موضوعی که گفتم بنویسیم

پایین من چیزایی که خودم بدست اوردم رو نوشتم، اگر میتونید در این خصوص برای تحقیقاتم کمک کنید ممنون میشم.

سوال:

قاعده کلی در قوانین بین المللی و داخلی حاکی از مسئولیت متصدی در خصوص اعمال کارکنان خود دارد ولکن آیا می توان با مداقه در کنوانسیون های بین المللی و قوانین داخلی، مسئولیت متصدی حمل و نقل را در برابر رفتار کارکنان خود محدود کرد و مدعی شد که متصدی علی الاطلاق مسئول رفتار کارکنان خود نیست، بلکه در چهارچوب و شرایط خاصی مسئول می باشد؟؟

ماده ۳ کنوانسیون cmr می گوید متصدی در صورتی مسئول رفتار کارکنان خود است که فعل زیانبار، در چهار چوب وظایف شغلی به وقوع پیوسته باشد.

در تعریف ماهیت شرط 《 چهارچوب وظایف شغلی》 می توان گفت به استناد رای شعبه ۲ دیوان عالی فرانسه مورخ ۳ ژوئن 2004، شرط مذکور به معنای این است که اگر کارگر در حین ماموریت عملی انجام دهد که این عمل از ابتکار و ایده شخصی خودش بوده و هیچ ارتباطی با ماموریتش نداشته باشد و نهایتا عمل مذکور باعث خسارت شود، متصدی مسئول نخواهد بود.

بنابراین بر اساس کنوانسیون cmr مسئله ای که باید بررسی شود این امر است که فعل زیانبار آیا ارتباطی با ماموریت دارد و یا خیر؟؟

از طرفی در بند ۲ ماده ۲۳ مقررات کنوانسیون کوتیف ۱۹۹۹  

درج شده است که اگر خسارت وارده بدلیل شرایطی به وجود آماده باشد که خسارت کالا ارتباطی با متصدی حمل نداشته و نمی توان رابطه سببیت را میان فعل او و زیان وارده بر قرار نمود.(۱۴۴)

همچنین مبنای مسئولیت در کنوانسیون های بروکسل هامبورگ و رتردام، فرض مسئولیت می باشد از این رو به محض تحقق ضرر، مسئولیت متصدی مفروض خواهد بود و متصدی برای ابراء مسئولیت می بایست علت وقوع خسارت و غیر قابل انتساب بودن آن به خود را اثبات نماید.

قانون تجارت ایران در ماده ۳۸۶ اشاره کرده که اگر منشاء خسارت ناشی از حوادثی باشد که هیچ متصدی مواظبی نیز نمی توانست از آن جلوگیری کند، متصدی مسئول نخواهد بود.

قانون مسئولیت مدنی ایران نیز همانند کنوانسیون های مذکور، مسئولیت کارفرما را در مقابل رفتار های کارگران، فرض بر تقصیر گذاشت است و برای رهایی متصدی از مسئولیت، قیودی تعریف کرده است که مضمون آن اثبات عدم غیر قابل انتساب بودن خسارت به متصدی می باشد.

قانون مذکور در فراز آخر ماده ۱۲ اعلام می دارد که اگر کارفرما اثبات کند که تمام احتیاط هایی که اوضاع و احوال قضیه ایجاب می نموده بعمل آورده یا این که اگر‌احتیاط های مزبور را بعمل میاوردند باز هم جلوگیری از ورود زیان مقدور نمی ‌بود، در این صورت معاف از مسئولیت است.

فارغ از اینکه مضمون قید مذکور و همچنین ماده ۳۸۶ قانون تجارت همان اشاره به قاعده غیر قابل انتساب بودن خسارت دارد، آیا می توان گفت که همان مصداقی که درماده ۳ کنوانسیون cmr آمده می تواند مصداقی از قواعد عامی باشد که در کنوانسیون های حمل و نقل دریایی و ریلی و هوایی و قانون مسئولیت مدنی ایران و قانون تجارت ایران ذکر شده؟؟

چرا که ماده ۳ کنوانسیون cmr می گوید متصدی در صورتی مسئول رفتار کارکنان خود است که فعل زیانبار، در چهار چوب وظایف شغلی به وقوع پیوسته باشد.

در واقع این شرط مصداقی از قاعده کلی است که در کنوانسیون های ریلی و دریایی جاری است، یعنی قاعده کلی می گوید، متصدی باید اثبات کند که خسارت وارده قابلیت انتساب به متصدی حمل و نقل ندارد و حال اگر کارگری عامدانه کاملا با اغراضی غیر مرتبط با وظایف شغلی خود، کالایی را آتش بزند و یا به هر نحوی از بین ببرد، در این صورت این خسارت خارج از چهارچوب وظایف شغلی رخ داده فلذا قابلیت انتساب به متصدی را ندارد.

بنابراین می توان نتیجه گیری کرد که از مضمون تمامی کنوانسیون های مرتبط به حمل و نقل دریایی و ریلی و هوایی و جاده ای و حتی قانون مسئولیت مدنی و قانون تجارت ایران همگی بر می اید که متصدی حمل و نقل علی اطلاق مسئول رفتار های کارمندان خویش نیست و تنها در صورتی مسئول است که این رفتار در چهارچوب وظایف شغلی آن گنجانده شود.

بند ۲ ماده ۵۵ قانون دریایی ایران نیز در همین راستا بیان داشته که کشتی و متصدی بار مسئول فقدان یا خسارت ناشی از علت غفلت و قصور و یا عمل فرمانده و کارکنان و راهنمایان و یا مامور مجاز متصدی باربری هنگام دریانوردی و اداره امور کشت، نخواهد بود.

همانطور که از متن ماده مذکور مشخص است، قانونگذار تمامی خسارت هایی

این پروژه شامل 1 فایل مهم است، لطفا قبل از ارسال پیشنهاد حتما نسبت به بررسی این فایل اقدام فرمایید.

مهارت ها و تخصص های مورد نیاز


مبلغ پروژه

4,000,000 تومان

مهلت برای انجام

15روز

وضعیت مناقصه

انجام شده


درباره کارفرما

عضویت چهار ماه پیش

2 پروژه ثبت شده ،
0 پروژه در حال انجام ،
1 پروژه آماده دریافت پیشنهاد ،
نرخ پذیرش پیشنهاد 50%

برای پیدا کردن پروژه‌های مشابه ثبت نام کنید و پروفایل خود را بسازید.

ورود با گوگل
یا
نام نباید خالی باشد.
نام خانوادگی نباید خالی باشد.

نیاز به استخدام فریلنسر یا سفارش پروژه مشابه دارید؟

سفارش پروژه مشابه

قادر به انجام این پروژه هستید؟

ثبت نام کنید

مهلت ارسال پیشنهاد قیمت برای این پروژه تمام شده است

سری به پروژه‌های مشابه بزنید

روش کار در پارس‌کدرز

به رایگان یک حساب کاربری بسازید

مهارت‌ها و تخصص‌های خود را ثبت کنید، رزومه و نمونه‌کارهای خود را نشان دهید و سوابق کاری خود را شرح دهید.

به شیوه‌ای که دوست دارید کار کنید

برای پروژه‌های دلخواه در زمان دلخواه پیشنهاد قیمت خود را ثبت کنید و به فرصت‌های شغلی منحصر به فرد دسترسی پیدا کنید.

با اطمینان دستمزد دریافت کنید

از زمان شروع کار تا انتهای کار به امنیت مالی شما کمک خواهیم کرد. وجه پروژه را از ابتدای کار به امانت در سایت نگه خواهیم داشت تا تضمین شودکه بعد از تحویل کار دستمزد شما پرداخت خواهد شد.

می‌خواهید شروع به کار کنید؟

یک حساب کاربری بسازید


بهترین مشاغل فریلنسری را پیدا کنید
رشد شغلی شما به راحتی ایجاد یک حساب کاربری رایگان و یافتن کار (پروژه) متناسب با مهارت‌های شما است.

پیدا کردن کار (پروژه)

تماشای دمو روش کار